Transitie is avontuur!

Onderweg naar het onbekende onderzoek je nieuwsgierig wat er op je pad komt. Heb je moed als het op experimenteren aankomt en toon je lef bij lastige bochten of als je langs afgronden gaat. Gaandeweg leer je ook van je fouten omdat dit de enige manier is om vooruit te komen. Een avontuurlijk proces waarin we opnieuw leren vertrouwen op elkaar en voortborduren op wat werkt.

https://samenopleidenwerkt.nl/nieuws/terugblik-droomproject/

Windesheim durfde het aan en verliet
bewust gebaande onderwijs paden. Afgelopen dinsdag mochten wij als expeditiegidsen samen met ruim 400 studenten en docenten onbekend terrein verkennen. Onderweg droomden we samen hardop over het mooiste onderwijs van de toekomst. Voor onszelf, voor de ander en voor de wereld.

Dat leverde o.a. deze en vele andere prachtige hoopvolle toekomstdromen van een jonge generatie op ….

‘Mijn droom is dat iedereen in het onderwijs gemotiveerd wordt om te gaan zoeken naar hetgeen waar zijn of haar passie ligt’

‘Wanderer, there is no path, paths are made by walking’ Antonio Machado

En hier stopt het niet …