Hoe

Bij alles wat wij doen draagt MeYouWeDo zorg voor een omgeving waar waarde wordt gecreëerd door de samenwerking van mensen en de verbinding van verhalen en perspectieven. Onze naam weerspiegelt onze drijfveren. Alles en iedereen er toe doet! 

Een gezond systeem creëert positieve impact door mens, milieu en natuur te verbinden. Waar turbulentie ontstaat ziet het kansen. Disruptie wordt omarmd zodat telkens een nieuwe balans tussen mens en systeem kan ontstaan. Wat voor ons nu en in de toekomst van waarde is, krijgt constant aandacht. 

Veranderen is niet eenvoudig maar hoeft niet moeilijk te zijn. De sleutel zit in ons dna met unieke menselijke eigenschappen: verbeeldingskracht, creativiteit en samenwerking. In een wereld die steeds complexer wordt, zijn dit krachtige eigenschappen waarmee we nieuwe paden naar de toekomst kunnen creëren.

Voor transities bestaan geen kant-en-klare recepten. Elke transitie op zichzelf is op een emergent en transformatief proces: bewust risico’s nemen en onderweg leren van wat zich aandient. Vergelijkbaar met een brug bouwen terwijl je erover heen loopt. Dat kan alleen als we bewegen en gaandeweg van richting durven veranderen.

/* autoplay video */ /* mycelium integration */