Waarom

Niets is krachtiger dan mensen die doen wat ze doen omdat ze dat graag willen. De persoonlijke verhalen die zij daarover delen hebben een versterkend effect. Intrinsieke motivatie werkt aanstekelijk. Het is een onuitputtelijke bron voor inspiratie. Ze verbinden en vormen de basis voor ‘return on involvement’.

Collectieve verbeeldingskracht is de springplank voor co-creatie. Met een eigen blik en focus zien wij de wereld. Deze diversiteit maakt ons uniek. Met elkaar zien we meer, ontwikkelen we een breder voorstellingsvermogen en zijn wij potentieel vindingrijker. Samenwerkend verkennen we nieuwe perspectieven en kunnen we transities realiseren.

Toekomstdromen waarmaken begint met het delen van aansprekende scenario’s. Een  eerste stap om met elkaar het onbekende te onderzoeken vergt moed. Nieuwsgierigheid, durf om te experimenteren en fouten waarvan we leren helpen ons verder. 
Een avontuurlijk proces waarin we opnieuw leren vertrouwen op elkaar en voortborduren op wat werkt.

Tijdens MeYouWeDo expedities oriënteren we ons op kansrijke ontwikkelingen richting de toekomst. Onderweg creëren we nieuwe duurzame paden of maken we nieuwe verbindingen tussen bestaande routes. Navigerend op ons transitiekompas veranderen we waar nodig van koers. Al reizend ontdekken we wat voorheen onbegaanbaar leek anders te verkennen.

/* autoplay video */ /* mycelium integration */